Un cunoscut profesor din municipiul Botoşani anunţă că va candida la alegerile locale din 9 iunie

Un cunoscut profesor din municipiul Botoşani anunţă că va candida la alegerile locale din 9 iunie. Este vorba de profesorul Daniel Botezatu de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, care a luat decizia de a candida pentru un post de consilier local în municipiul reşedinţă de judeţ.

Candidatura lui Botezatu ca independent vine la scurt timp după ce acesta a demisionat din Partidul Naţional Liberal (PNL), în care a spus că nu se mai regăseşte.

Anunțam, în urmă cu ceva timp, că analizez oportunitatea de a continua în politică, în calitate de independent. Ei bine, după discuții și consultări cu familia, colegii, prietenii, cei din cercul meu de cunoscuți etc., am luat o decizie. Aceasta este aceea de a candida, ca independent, la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, pentru funcția de consilier local al municipiului Botoșani. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că unul dintre considerentele avute de mine în vedere, când am demisionat din PNL, a fost acela de a ieși din tumultul vieții politice. Pe de altă parte, consider că pot fi mai util concetățenilor mei implicându-mă, ca independent, în viața cetății, în identificarea și rezolvarea unor probleme comunitare. Ipostaza de independent îmi asigură libertatea de a lua deciziile cu adevărat importante pentru semenii mei, fără punctaje de la partid, fără boicot, fără vot împotrivă doar pentru că așa s-a hotărât undeva la eșaloanele de sus sau de jos ale vreunui partid. Prin urmare, începând din acest moment, îmi anunț candidatura la funcția de consilier local al municipiului Botoșani, în calitate de independent”, a transmis Botezatu.
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *