Doi șoferi amendați de polițiști în Piața Centrală. Vezi ce au făcut!

Doi șoferi au fost amendați de polițiștii locali în Piața Centrală. Primul a primit o amendă contravențională de 100 lei pentru că a pătruns pe teritoriul pieței, în afara orelor de program, fără a deține permis de liberă trecere, eliberat de Administrația Pieței, conform dispozițiilor HCL Botoșani 138/2020.

Cel de-al doilea s-a ales cu o amendă de 200 lei deoarece a parcat autoutilitara pe calea de acces, în parcarea supraterană BIG, stânjenind traficul rutier, fiind încălcate dispozițiile HCL Botoșani 292/2017.

Controale în restaurantele și barurile din Botoșani

Mai multe controale au avut loc în restaurante, baruri, dar și alte unități de servire din Botoșani, în perioada 08- 12 aprilie. Au fost sancționați contravențional de polițiștii locali, pentru lipsa autorizației, cinci agenți economici, în zonele: Piața Viilor (comerț cu înghețată), str. Primăverii (un fast food, o cofetărie și un bar) și Bazar (un fast food). Toți agenții economici au primit termen pentru intrarea în legalitate.

„În baza Programului de control lunar, Poliția Locală a municipiului Botoșani, prin intermediul polițiștilor cu atribuții în domeniul activității comerciale, a desfășurat o serie de verificări pe raza de competență teritorială, fiind verificate societățile comerciale, în ceea ce privește respectarea profilului de activitate, dar și a deținerii Autorizației privind desfășurarea activităților comerciale”, precizează Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *