Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Meteorologii au făcut o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 15-28 aprilie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi extrem de caldă luni și marți (15 și 16 aprilie), cu temperaturi maxime cuprinse în general între 28 și 31 de grade.

În 17 aprilie răcirea vremii va fi accentuată în partea nordică a regiunii, apoi se va resimți în toată zona, astfel încât media temperaturilor maxime va
scădea la 12…13 grade, iar până la finalul primei săptămâni sunt prognozate valori de cel mult 13…15 grade. În a doua săptămână de prognoză, tendința va fi de încălzire treptată, astfel încât spre finalul lunii se va ajunge la o medie a temperaturilor maxime în jurul a 20 de grade.

Evoluția va fi asemănătoare și în cazul temperaturilor minime, care vor prezenta o medie de peste 12…13 grade în primele nopți, va scădea până la 2…3 grade în 20 aprilie, apoi va urma o creștere ușoară și treptată, până la valori de 6…8 grade la finalul intervalului.

Vor fi ploi în zilele de 17 și 18 aprilie, local însemnate cantitativ, iar perioade în care va ploua sunt probabile și după data de 21 aprilie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Noi angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Cinci posturi au fost scoase la concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *