Noi angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Cinci posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani continuă angajările. Astfel, unitatea spitalicească a scos la concurs un post de medic specialist în chirurgie toracică pentru cabinetul din Ambulatoriul integrat.

Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist, specialitatea chirurgie toracica, se va desfasura, conform calendarului următor: termenul limită de depunere a dosarelor este 26 aprilie, proba scrisă are loc pe 13 mai, iar proba practică pe 20 mai.

De asemenea, spitalul a mai scos la concurs un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, 2 posturi de infirmieră debutant și 1 post de îngrijitoare. la Secția Chirurgie Generală.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: studii postliceale;  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR. Nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmieră – debutant: studii generale, fără vechime în muncă, iar pentru postul de îngrijitoare se cer tot studii generale și fără vechime. Dosarele de concurs se depun până pe 26 aprilie, proba scrisă are loc pe 13 mai, proba practică pe 20 mai iar interviul pe 27 mai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lista completă a localităților din România care vor mai avea păcănele. În județul Botoșani, doar în două localități vor mai fi săli de jocuri de noroc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *