Cum va fi vremea până pe 13 mai. Anunțul făcut, astăzi, de meteorologi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea pentru o lună. Meteorologii au emis o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 15 aprilie- 13 mai.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru
această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice.

Google New Urmareste-ne pe Google News

A murit un apreciat medic din Botoșani! A salvat de la moarte mii de copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *