Cadrele medicale de la Spitalul Județean ”Mavromati” deplâng moartea medicului Viorel Livadariu: Un chirurg de excepție, pe cât a fost de valoros pe atât a fost de modest și discret

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgenţă ”Mavromati” Botoşani deplâng moartea medicului chirurg pediatru Viorel Livadariu și au transmis un mesaj de condoleanțe. Iată mesajul colectiv al cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean Botoşani:

Suntem indurerati si tristi pentru ca trebuie sa vorbim la timpul trecut despre cel care a fost  chirurg ortoped pediatru dr. Livadariu Viorel.

A fost un om deosebit, un chirurg de exceptie, pe cat a fost de valoros pe atat a fost de modest si discret iar cu mainile lui inzestrate  a realizat adevarate minuni in sala de operatie.

Lumea medicala botosaneana este mai saraca pentru ca unul din cei mai indragiti medici chirurgi a plecat dintre noi. A fost iubit deopotriva de micutii pacienti , de parintii acestora dar si de colegi si colaboratori.

 Discret, cu un zambet care- i lumina chipul frumos ,dar stapan intotdeauna pe situatie a scris o pagina de nesters in istoria chirurgiei ortopedice botosanene.

Ramane in memoria tuturor care l-au cunoscut un om de exceptie ,un chirurg cu maini de aur si cu suflet nobil, unul din cei mai indragiti medici botosaneni.

Dumnezeu sa mangaie familia indurereta!!

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *