Gestul emoționant făcut de un copilaș de șase anișori din Botoșani pentru Alex, polițistul rănit grav în urma unui accident. „Ți le dăruiesc ție ca să ieși din spital”

Un băiețel de doar șase anișori a făcut un gest emoționant pentru Alex, polițistul din Botoșani care a fost rănit grav într-un accident rutier. Auzind în familie de drama prin care trece polițistul, Darian a decis să îl ajute și și-a donat toate economiile sale pentru Alexandru Rățușcă.

„Acestea sunt economiile mele și ți le dăruiesc ție ca să ieși din spital”, a spus Darian.

Puțin peste 40 de lei a fost suma strânsă de băiețel, pe care a donat-o cu ajutorul tatălui său.

„Gestul său neînsemnat la nivel material, dar uriaș la nivel de inimă, ne amintește că fiecare act de bunătate contează. Îi trimitem gânduri de vindecare. În astfel de momente dificile, să fim acolo unii pentru alții, să fim lumina în întuneric și să ne amintim că dragostea și compasiunea sunt cele care ne unesc și ne întăresc comunitatea. Doamne ajută”, a spus tatăl copilului.

Alexandru Rățoi, polițistul din Botoșani rănit grav în timpul serviciului, are în continuare nevoie de ajutor. Vineri, 29 martie a.c., acesta se afla pe DE 58, la ieșirea din orașul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar alt auto, care se angajase în depășire, l-a lovit în plin și l-a proiectat în șanțul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanță.

Alexandru are fracturi și leziuni la nivelul capului, iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, din București.

Starea acestuia nu permite transportul, dar în momentul în care va fi posibil acest lucru, familia ia în considerare transferul lui la o unitate spitalicească din Viena.

Cei care vor să-l sprijine pe el și pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale Rățoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700.

„Toate rugăciunile și gândurile noastre bune se îndreaptă spre Alexandru și familia sa. Te așteptăm acasă, Alex!”, este mesajul polițiștilor botoșăneni.

Nenorocire în Postul Paștelui, într-o comună din Botoșani. Andreea, o fată de 24 de ani, și-a pus capăt zilelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *