FOTO Directorii unităților de învățământ din Botoșani, băgați în ședință de inspectorul școlar general. S-au stabilit măsuri pentru îmbunătățirea rezultatelor la examenele naționale

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a convocat la o ședință de lucru toți directorii unităților de învățământ și conexe din județul Botoșani. Activitatea s-a desfășurat în „Aula Magna” a Colegiului Național „A. T. Laurian” Botoșani joi, 11 aprilie 2024, începând cu ora 12.00.

Pe ordinea de zi au fost următoarele subiecte: analiza rezultatelor la simulările examenelor naționale desfășurate în luna martie și planul de intervenție al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani pentru îmbunătățirea rezultatelor la examenele din acest an școlar, instruirea directorilor  cu privire la respectarea legislației specifice pentru înscrierea copiilor în creșe, grădinițe și clasa pregătitoare, precum și pentru pregătirea evaluărilor naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, etapele de mobilitate a personalului didactic, dar și diseminarea unor acte normative și adrese ale Ministerului Educației.

„Întâlnirea a avut în vedere discuții aplicate privind responsabilitățile conducerilor unităților de învățământ în contextele enumerate mai sus, stabilirea măsurilor de îmbunătățire a rezultatelor la examenele naționale, rezolvarea promptă a problemelor apărute, astfel încât activitatea educațională de la nivelul județului Botoșani să se desfășoare în cele mai bune condiții. După vacanța de primăvară, în sistemul educațional activitățile devin din ce în ce mai numeroase până la finalul anului școlar.” a declarat inspectorul școlar general, prof. Bogdan Gheorghe Suruciuc.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *