S-a decis! Zilele municipiului Botoșani vor fi organizate imediat după Paște

Zilele municipiului Botoșani vor fi organizate imediat după sărbătorile de Paște. Decizia a fost luată, joi, de consilierii locali, care au dat votul proiectului de hotărâre inițiat de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, pentru ca Zilele orașului să fie organizate în perioada 9-12 mai, întrucât 23 aprilie pică anul acesta în post.

Proiectul a fost pus spre aprobare și în ședința din luna martie, însă a fost respins. De această dată însă acesta a trecut de CL cu 12 voturi pentru. Opt consilieri au votat împotrivă, iar trei s-au abținut.

Suma alocată pentru organizarea acestui eveniment este de 500.000 lei, bani din bugetul local al municipiului. Spectacolele ar urma să aibă loc la Parcul Regional Cornișa.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Un individ a fost săltat de poliţişti după ce a încercat să închirieze de la o firmă din Botoşani o maşină de lux cu acte false

One thought on “S-a decis! Zilele municipiului Botoșani vor fi organizate imediat după Paște

  1. Foarte rău gîndit. Cred că ar trebui să fie in perioada verii, atunci când este cald și este și perioada de concedii. Foarte multe persoane plecate la muncă ar putea fi acasă atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *