Casa de Pensii Botoșani, anunț de ultimă oră pentru toți pensionarii

Casa Județeană de Pensii Botoșani a făcut un anunț, joi, pentru toți pensionarii care își încasează pensia prin cont bancar. Pe 11 aprilie, au fost operate și validate transferurile prin intermediul Trezoreriei Botoşani.

Astfel, vineri, 12 aprilie, după orele 16, vor fi alimentate conturile de către bănci.

Sumele uriașe pe care le datorează statului trei pensionari din Botoșani

Un botoşănean va avea nevoie de ani buni ca să scape de o datorie la ANAF. Pensionarul trebuie să restituie statului o datorie de nu mai puțin de 17.495.735 lei, după o firmă pe care a deținut-o, iar ANAF-ul a cerut Casei Județene de Pensii poprire pe pensie. Este cea mai mare poprire pe pensie în județul Botoșani, acestuia fiindu-i reținută lunar suma de 1.581 lei.

Al doilea cel mai mare debit pentru care s-a pus poprire pe pensie este de 7.104.022 lei. Potrivit reprezentanților Casei Județene de Pensii, această sumă este dispusă de catre ANAF unei singure persoane căreia i se reține lunar suma de 34 lei, deoarece are mai multe retineri.

În top trei rețineri din drepturile de pensie la Botoșani, dispuse ca urmare a masurilor de executare, se află un pensionar cu o datorie de 7.098.716 lei, aceasta fiind dispusă tot de către ANAF. Acestuia i se reține lunar suma de 105 lei, botoșăneanul având mai multe retineri.

Cea mai mică reținere lunară este de 3 lei și a fost dispusa unui pensionar cu o pensie a carui cuantum este de 1.259 de lei iar suma totala de recuperat este de 1.000 de lei ce provine de la ANAF.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *