Nu e FC Botoșani! Nicolae Dică a numit prima echipă care va retrograda din SuperLigă: ”Are toate șansele”

Nicolae Dică (43 de ani), rămas liber de contract după ce s-a despărțit de FC Voluntari, a analizat ultimele partide disputate în SuperLiga. Printre altele, fostul tehnician al ilfovenilor a dat un verdict clar în privința luptei la retrogradare și chiar a numit prima echipă care ”are toate șansele” să pice în eșalonul secund la finalul acestui sezon, după doar 3 runde ”scurse” din play-out.

Nicolae Dică: ”Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice”

Nicolae Dică a susținut că, în opinia sa, prima echipă din SuperLigă care are șanse foarte mari să retrogradeze la finele acestei stagiuni este Dinamo București (care, în prezent, se află pe locul al 15-lea în clasament, poziție direct retrogradabilă, cu 16 puncte) .

Verdictul dat de antrenor a survenit la scurt timp după ce acesta a urmărit partida pe care ”Câinii Roșii” au pierdut-o, în deplasare, scor 0-1, în fața celor de la Oțelul Galați.

De asemenea, Nicolae Dică a spus că nu o vede pe FCU Craiova (formație aflată pe locul al 14-lea, de baraj) să retrogradeze în eșalonul secund, deoarece oltenii au în lot jucători valoroși.

”La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice. Nu-i văd pe Craiova (n.r. FCU Craiova) să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă au probleme interne, ei au un lot bun.

Am văzut și în meciul cu Poli Iași ca și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Dică, la Fanatik.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Nicolae Dică: ”O să fie diferență de un punct, două maxim, între 4 echipe”

Nicolae Dică a susținut că Dinamo, în cazul unui succes obținut pe teren propriu împotriva celor de la Poli Iași, va putea spera la salvarea de la retrogradare.

De asemenea, tehnicianul este de părere că, la finalul stagiunii, va fi o diferență nesemnificativă de puncte între echipele care vor retrograda direct în Liga a 2-a, cele care vor fi la baraj și cele care se vor salva direct.

”La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important. Dacă o să câștige meciul cu Iași, Dinamo, într-adevăr, are o șansă să scape de retrogradare. I-ar băga pe Iași sub ei și ar avea o șansă în plus să prindă barajul sau, de ce nu, să se salveze direct.

Dar au nevoie de victorie. Dinamo va trebui să joace un fotbal mult mai ofensiv, un fotbal în care să pună presiune pe adversar. Dacă pierzi meciul cu Poli Iași, e cam gata. Și Craiova are o deplasare grea, la Botoșani, echipă care speră. Gândiți-vă dacă vor câștiga și ei Dinamo, ce luptă vom avea pentru evitarea retrogradării

O să fie diferență de un punct, două maxim, între 4 echipe. Mai e și Voluntari, echipă care joacă acasă cu Oțelul Galați, dacă vor câștiga eu zic că vor scăpa”, a mai spus Dică, potrivit DigiSport care citeaza Fanatik.

Instructori auto din Botoșani, sancționați de polițiști. Vezi motivul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *