Vești excelente pentru locuitorii comunei Stăuceni. Astăzi a fost semnat contractul pentru realizarea infrastructurii de distribuție a gazului metan. Primar: este cel mai mare proiect din ultimii 34 de ani

Vești excelente pentru locuitorii comunei Stăuceni. Miercuri a fost semnat contractul pentru realizarea infrastructurii de distribuție a gazului metan, astfel încât la finalizarea acestei investiții vor fi racordate la gaz aproximativ 1.200 de gospodării.

Racordarea se face la magistrala de gaz Hârlău- Botoșani, de la Bălușeni- sat Draxini până la Tocileni va i conductă de aducțiune. Ulterior,  în zona stadionului se va face o stație de joasă presiune, care va deservi satele Siliștea și Stăuceni. Practic, toți locuitorii comunei Stăuceni vor fi racordați la rețeaua de gaz.

„Astăzi se semnează cel mai mare proiect din ultimii 34 de ani din comuna Stăuceni și anume racordarea comunei Stăuceni la rețeaua națională de distribuție gaz. A fost o perioadă mai stresantă pentru că proiectele de gaz nu sunt deloc asemănătoare cu proiectele de apă, canal sau drumuri. Sunt cu totul altfel și cu toate acestea am reușit și am ajuns la nivel de prezentare”, a declarat primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș.

Valoarea proiectului este de 5,7 milioane de euro. Lucrările ar urma să fie finalizate în 24 de luni.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *