Alertă în magazinele Pepco. Produse retrase de urgență de la raft

Pepco Germany GmbH, care are magazine și în Botoșani, a emis un anunț important cu privire la retragerea de la comercializare a mai multor produse. Decizia a fost luată din considerente legate de siguranță și conformitate cu normele.

Compania a anunțat rechemarea mai multor creioane colorate și creioane cu următoarele numere de articol: PLU 344664, PLU 347467, PLU 349916, PLU 351997, PLU 596332, PLU 599150, PLU 599152, PLU 599153. Potrivit comunicatului companiei, s-au identificat niveluri ridicate de plastifianți în aceste produse.

Pepco a identificat diferite probleme în aceste produse, inclusiv prezența excesivă de plastifianți.

„Vă rugăm să îndepărtați imediat aceste produse din preajma copiilor!”, a transmis compania.

Totodată, Pepco a anunțat rechemarea jucăriei Roată de olar cu numărul de articol PLU 596629. Potrivit comunicatului emis de companie, s-a identificat un conținut excesiv de plumb în lutul folosit în fabricație.

Pe lângă aceasta, Pepco a anunțat rechemarea tăvii de copt Premium cu numărul de articol PLU 348845. Teste interne au relevat că stratul de acoperire al produsului poate să se desprindă, potrivit stiripesurse.ro. Clienții pot returna produsele achiziționate la cel mai apropiat magazin Pepco. Costurile achiziției vor fi rambursate fără a fi necesară prezentarea unui bon fiscal.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Accident în municipiul Botoșani! Porsche-ul unui om de afaceri a fost avariat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *