Reguli de circulație, modificate pentru mopede și motociclete. Klaus Iohannis a promulgat legea

motocicleta furata la botosaniPreședintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifică anumite reguli de circulație pentru mopede și motociclete, pe drumurile din România. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care exceptează posesorii de permis pentru categoriile AM, A1, A2 şi A de la obligaţia de a avea supra lor triunghiuri reflectorizante, trusa de prim-ajutor şi extinctor.

Legea completează articolul 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002, stabilind exceptarea posesorilor de permis pentru categoriile AM, A1, A2 şi A de la obligaţia de a deţine asupra lor triunghiuri reflectorizante, trusa de prim-ajutor şi extinctor.

„Pentru a fi conduse pe drumurile publice, autovehiculele, cu excepţia celor din categoriile AM, A1, A2 şi A, tractoarele agricole sau forestiere şi tramvaiele trebuie să fie dotate cu trusă medicală de prim-ajutor, două triunghiuri reflectorizante şi un stingător de incendiu, omologate„, potrivit legii promulgată marți. Camera Deputaţilor a aprobat legea pe 11 martie, în calitate de for decizional, noteaza Antena 3 CNN

Google New Urmareste-ne pe Google News

Percheziție la locuința unui tânăr dintr-o localitate din Botoșani. A fost luat în cătușe de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *