VIDEO Un individ a fost săltat de poliţişti după ce a încercat să închirieze de la o firmă din Botoşani o maşină de lux cu acte false

Un individ a fost săltat de poliţişti după ce a încercat să închirieze de la o firmă din Botoşani o maşină de lux cu acte false,. Este vorba de de un bărbat de 32 de ani din Bucureşti, care s-a prezentat, luni, la societatea comercială Aros SRL Botoşani pentru a închiria un autoturism BMW seria 7.

Administratorul firmei a sesizat că actul de identitate prezentat de bucureştean are o altă culoare decât cea normală şi a intrat la bănuieli. Imediat a sunat la Poliţie, iar la faţa locului au ajuns oamenii legii care au confirmat bănuielile omului de afaceri.

„În total are 32 de maşini furate. Are mai multe dosare în zona Bucureştiului”, a spus omul de afaceri Marius Aroșiței, care a evitat o pagubă de 100.000 de euro, atât cât costă maşina pe care individul ar fi vrut să o închirieze.

Bărbatul se numeşte Mihai Laurenţiu, iar actele cu care s-a prezentat la firma de închirieri auto este Ilie Mario. Acum, bucureşteanul este cercetat de Poliţie pentru fals privind identitatea, uz de fals, fals material în înscrisuri şi tentativă la înșelăciune.

În plus, în maşina cu care acesta venise la Botoşani a fost găsit un pistol airsoft, pentru care nu avea documente si nici permis. El este cercetat penal şi pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *