Un bărbat din Botoșani și-a luat mama și a mers direct la Poliție după ce un individ a sunat-o și i-a dat o veste cruntă. Femeia nici nu a bănuit că stă de vorbă cu un escroc

Un bărbat din Botoșani și-a luat mama și a mers direct la Poliție după ce un individ a sunat-o și-a dat o veste cruntă. Femeia nici nu a bănuit că stă de vorbă cu un escroc și i-a dat toate economiile sale.

Botoșăneanul a mers în seara zilei de 6 aprilie cu mama sa, o femeie de 81 de ani, la Poliția orașului Siret pentru a raporta un caz de înșelăciune prin metoda Accidentul.

În ziua respectivă, bătrâna a fost sunată pe telefonul fix din interiorul locuinței sale de către o persoană necunoscută care i-a comunicat faptul că un alt fiu al său, care se află în Spania, a suferit un accident urmând să sufere o amputație și solicită o sumă de 7000 euro pentru a interveni la doctor.

Femeia a comunicat persoanei că deține doar suma de 14.500 lei, aspect cu care cel din urmă a fost de acord, așa încât, la aproximativ 10 minute, la poarta acesteia a apărut o persoană de sex masculin, căreia i-a înmânat suma de 14.500 lei.

Ulterior partea vătămată a fost sunată de către fiul acesteia din municipiul Botoșani, căruia i-a povestit cele întâmplate, ocazie cu care și-a dat seama că a fost înșelată, după care acesta din urmă l-a sunat pe fratele său din străinătate care i-a comunicat că nu a suferit niciun accident și nu solicită nicio sumă de bani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,înșelăciune”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Formațiunii Investigații Criminale Siret.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Autostrada Pașcani- Siret, care tranzitează și Botoșaniul, mai face un pas spre realizare. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *