FOTO Incendiu într-o comună din Botoșani! Șase copii, tatăl și bunica lor, au fugit din calea flăcărilor

Șase frați, cu vârste cuprinse între un an și 8 ani, tatăl și bunica lor, din localitatea Cracalia, comuna George Enescu, au trecut prin momente grele, luni după-amiază.

Un adăpost de animale, o bucătărie de vară, acoperișul casei și veranda au fost cuprinse de flăcări, după ce copiii mai mari s-au jucat cu chibriturile și au dat foc la furajele de lângă anexe. Incendiul a fost observat de bunică, târziu. Femeia a reușit să-și ducă nepoții departe de focar și a sunat după ajutor.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, o ambulanță aparținând SAJ, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență George Enescu. Aceștia au constatat faptul că ardeau violent anexele, acoperișul casei și veranda din lemn, geamurile și ușile. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Din interior au fost scoase două butelii, fiind eliminat riscul de explozie. Nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Acesta este al doilea incendiu produs, luni, din cauza jocului copiilor cu focul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *