Închisoare pe viață! Un bărbat din Botoșani va sta restul zilelor după gratii pentru o crimă dublă

Închisoare pe viață! Aceasta este sentința definitivă primită de un bărbat care a comis o dublă crimă, acum doi ani, în județul Botoșani. Individul de 55 de ani a ucis două femei, apoi și-a convins fiica vitregă, pe care o abuza sexual, să ia vina asupra ei.

Crimele s-au petrecut în aprilie 2022, în comuna Cristinești din județul Botoșani. Potrivit anchetatorilor, fiica vitregă a bărbatului a mers acasă la cele două victime, o femeie de 54 de ani, și mama acesteia, de 84, să le ajute la treburile din gospodărie. Cea din urmă ar fi acuzat-o pe copilă că i-ar fi furat bani din casă.

Fata, atunci în vârstă de 13 ani, s-a dus apoi la tatăl vitreg și a povestit cele întâmplate, iar individul a venit furios în casa femeilor și le-a ucis cu un cuțit. Ca să scape de răspundere, a convins-o să ia vina asupra ei, spunându-i că nu va fi pedepsită, pentru că este minoră. Doar că, în urma probelor strânse și a rezultatelor de la necropsie, procurorii și-au dat seama că, de fapt, bărbatul este cel care a comis dubla crimă.

Tot în urma anchetei s-a aflat și că fetița fusese violată și abuzată sexual de către acesta, timp de un an. Acum, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală. Sentința a fost dictată, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Dubla crimă de la Cristinești: Fetița de 13 ani ar fi fost victimă, iar autorul ar fi tatăl vitreg. Individul, arestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *