FOTO El este botoșăneanul arestat pentru dubla crimă de la Cristinești. S-a folosit de fetița sa de 13 ani ca să scape

Bărbatul care a comis dubla crimă din satul Poiana din comuna Cristinești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat. Botoșăneanul se numește Adrian Neculai Heciu și este din localitate vecină Ibănești. El s-a folosit de fetița de 13 ani (fiica concubinei sale) pentru a-și ascunde vinovăția.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au reușit să obțină de la judecătorii Tribunalului Botoșani un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Heciu. Ei au dovedit că bărbatul este implicat în moartea celor două femei de 82 şi, respectiv, 53 de ani.

Botoșăneanul de 39 de ani este tatăl vitreg al fetiței suspectate în primă etapă, după ce individul ar fi înscenat totul.

Copila din Ibăneşti este internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Vă reamintim că, duminica trecută, două femei din satul Poiana- Cristineşti au fost găsite moarte în gospodărie. Femeia de 82 de ani zăcea în curte tăiată la gât, în timp ce femeia de 53 de ani, care avea şi deficienţe locomotorii, era decedată, tot cu plăgi în jurul gâtului, în casă.

Dubla crimă de la Cristinești: Fetița de 13 ani ar fi fost victimă, iar autorul ar fi tatăl vitreg. Individul, arestat

One thought on “FOTO El este botoșăneanul arestat pentru dubla crimă de la Cristinești. S-a folosit de fetița sa de 13 ani ca să scape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com