Post scos la concurs de o instituție din subordinea Primăriei Botoșani. Ce angajează!

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de tehnician veterinar.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data der 19 aprilie la sediul Direcției Servicii Publice – Botoșani situat pe Pietonalul Transilvaniei nr.2 (Piața centrală – Hala de carne la etaj) – Compartiment Resurse Umane.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție de Tehnician veterinar din cadrul Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau certificat de absolvire cursuri cu profil veterinar, certificat/document privind cunoștințe de operare PC, permis de conducere categoria B. Nu se cere vechime, însă se cere recomandare de ultima instituție de învățământ absolvită (în cazul absolvenţilor), respectiv recomandare de la unul din locurile de muncă unde a fost angajat mai mult de 6 luni (în cazul persoanelor salariate)

Proba scrisă este programată pe 26 aprilie iar interviul pe 7 mai.

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *