Cum a încercat un tânăr din Botoșani să-i păcălească pe polițiști, după ce s-a răsturnat cu mașina. A fost găsit acasă

Un tânăr din județul Botoșani a provocat un accident, după care fugit de la locul faptei. Sâmbătă, 6 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal DC 52 A, din comuna Albești s-a produs un accident rutier, iar un autoturism este răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri de deplasare.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificat autoturismul la care făcea referire apelantul, nu se afla nicio persoană în interior și îi lipseau și numerele de înmatriculare.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului s-a aflat un tânăr, de 29 de ani, din comuna Albești. Botoșăneanul a fost identificat la domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Clipe de groază pentru doi soți din Botoșani, care își duceau copilul la spital! Mașina acestora, implicată într-un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *