Clipe de groază pentru doi soți din Botoșani, care își duceau copilul la spital! Mașina acestora, implicată într-un accident

Un copil de doi ani, care se simțea rău, a fost transportat către ambulanță de polițiști, după ce părinții acestuia, au provocat un accident rutier în timp ce se deplasau spre unitatea medicală din localitate.

La data de 5 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul european DE 58, au observat un autoturism care nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta și a acroșat un alt autoturism care era parcat regulamentar pe marginea părții carosabile.

Ulterior, din autoturism au ieșit două persoane, un bărbat și o femeie, iar aceasta din urma avea în brațe un minor, de doi ani, despre care a relatat că leșinase și se grăbeau să-l transporte la o unitate medicală.

Polițiștii au luat mama și copilul în autospeciala de poliție, concomitent solicitând și intervenția unui echipaj de ambulanță. Aceștia s-au deplasat, în regim de urgență, până în localitatea Zăicești, unde s-au întâlnit cu echipajul medical care au preluat mama și copilul și i-au transportat la spital. Cu privire la avaria produsă, cei doi conducători auto s-au înțeles amiabil. Alex, copilul de doi ani, este bine în acest moment și a revenit la domiciliu”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *