Reţele de apă şi canalizare extinse în două localităţi din judeţul Botoşani

retea de canalizare, stiri, botosaniO primărie din judeţul Botoşani anunţă extinderea reţelelor de apă şi canalizare în două localităţi din subordinea sa. Este vorba de Primăria oraşului Flămânzi, care va implementa proiectul ”Extinderea retelei de canalizare ape uzate menajere in orasul Flamanzi si satele apartinatoare Chitoveni si Prisacani, judetul Botosani”.

Lucrarea, care va fi executată în termen de maxim doi ani, respectiv 24 de luni, va avea o valoare estimată de 37,4 milioane de lei, respectiv 7,5 milioane de euro.

Pentru realizarea obiectivului ”Extinderea retelei de canalizare ape uzate menajere in orasul Flamanzi si satele apartinatoare Chitoveni si Prisacani, judetul Botosani” se propune realizarea retelei de canalizare din tuburi PVC si camine prefabricate din beton armat. Reteaua de canalizare propusa va avea urmatoarele caracteristici: – conducte de canalizare principale si secundare – statii de pompare ape uzate – conducte de refulare aferente statiilor de pompare Obiectele investitiei sunt: – colectoare principale cu o lungime totala de aprox. 4,07 km care se vor realiza din tuburi PVC-KG SN8 cu diametrul Dn315mm – colectoare secundare cu o lungime totala de aprox. 34,01 km care se vor realiza din tuburi PVC-KG SN8 cu diametrul Dn250mm – statii de pompare ape uzate (SPAU) in numar de 19 buc, care se vor realiza ingropat din beton armat – conducte de refulare cu o lungime totala de aprox. 9,7 km care se vor realiza din conducte PHDE, PE100 cu diametre De75-De180mm – imprejmuiri si porti de acces a statiilor de pompare ape uzate realizate din panouri de sarma bordurata – camine tehnologice prefabricate din beton armat. Pentru realizarea investitiei se vor mai executa urmatoarele categorii de lucrari: spargeri si refaceri drumuri/trotuare si podete, organizare de santier”, se precizează în caietul de sarcini al Primăriei Flămânzi.

Lucrarea a fost lansată în licitaţie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *