Cătălin Flutur: Lista cu care voi merge în aceste alegeri pentru Consiliul Local va fi în proporție de 95% nouă

Liberalul Cătălin Flutur, care și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Botoșani, a declarat, vineri, că pe lista pentru Consiliul Local se vor regăsi în proporție de 95% oameni noi. El susține că această decizie este o dovadă a faptului că se vrea schimbare în partid, cu oameni noi și o mentalitate nouă.

„Cel puțin la municipiul Botoșani, ca să avem credibilitate că ceea ce se întâmplă e noi, trebuie să vă spun, să nu se supere unii dintre dumneavoastră, lista cu care voi merge în aceste alegeri pentru Consiliul Local va fi în proporție de 95% nouă pentru că doar așa dovedim că noi chiar asta vrem. Vrem schimbare, schimbare de mentalitate, cu oameni noi, cei vechi cu experiența lor vă rog foarte mult să îi ajutați pe aceștia noi, dar nu mai este elanul acela”, a spus Flutur.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Valeriu Iftime, mesaj în fața liberalilor: Am o familie minunată, grupul de companii la care sunt acționar este cel mai mare jucător pe piața energetică. Am încredere și vă cer încrederea că pot începe un proiect politic

One thought on “Cătălin Flutur: Lista cu care voi merge în aceste alegeri pentru Consiliul Local va fi în proporție de 95% nouă

  1. Turcanu dat deoparte? I se va gasi un post pentru serviciile aduse. Oameni noi vor fi selectati dupa docilitatea fata de sefii partidului si dupa lacomia pentru colane din fonduri publice. Domnule Flutur nu era mai bne sa va retrageti la Monaco?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *