Doi botoșăneni, prinși băuți la volan. Unul nici nu avea permis

Doi botoșăneni au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ. La data de 4 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul comunal din localitatea Avrămeni, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, în comuna Blândești, un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Ambii bărbați sunt cercetați de polițiști.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Caz mai puțin obișnuit! Bărbat ridicat de polițiștii botoșăneni de la locul de muncă si dus la Penitenciar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *