Valeriu Iftime, anunț despre ce se va întâmpla cu echipa de fotbal, dacă va câștiga președinția Consiliului Județean

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a spus ce se va întâmpla cu echipa de fotbal, dacă va câștiga președinția Consiliului Județean. Iftime a declarat că nu va renunța la echipă și va face tot ce îi stă în putere pentru a o salva de la retrogardare.

Ce se va întâmpla cu echipa de fotbal, dacă voi câștiga președinția Consiliului Județean? Răspunsul meu ferm și categoric pentru iubitorii de sport este că, pentru mine, fotbalul și politica sunt domenii distincte și sunt hotărât să le păstrez astfel, pentru că nu avem de ce să le amestecăm. Fotbalul a fost prima pasiune pe care am dus-o la următorul nivel, pe care am transformat-o, din vis, în realitate și nu aș putea renunța la echipă, doar pentru că, din dorința de a-mi depăși limitele și a contribui mai mult la comunitatea de botoșăneni, am făcut un pas important și în zona politică. Dacă nu eram convins că am perseverența necesară să pot lupta pe ambele terenuri, nu aș fi luat o asemenea decizie”, a declarat Valeriu Iftime pe pagina sa de socializare.

Acesta spune că, în schimb, candidatura pentru Consiliul Județean vine din dorința de aduce o schimbare a județului.

Candidatura mea pentru Consiliul Județean, însă, vine din dorința de aduce o schimbare la județul în care m-am născut, am construit, trăiesc și continui să mă dezvolt, din dorința de a da voce botoșănenilor și de a revitaliza județul, propunând soluții concrete, de viitor. Vă pot asigura că, indiferent de rezultat, voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca FC Botoșani să se salveze de la retrogradare. Dacă lucrurile vor lua o turnură favorabilă, cu siguranță proiectele noastre vor lua amploare, însă asta doar timpul ne-o va spune. Până atunci, continuăm să fim uniți în același scop, privind cu încredere la schimbarea pe care o putem realiza doar împreună”, a adăugat Valeriu Iftime.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Adolescentă de 16 ani violată de un fost primar din Botoșani. Bărbatul, care se pregătea să candideze din nou, a fost arestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *