Botoșăneanul Cătălin Bordea, schimbare radicală după divorţ. „Înainte eram super de treabă, dar ăștia n-au noroc”

Foto RomaniaTV

Cătălin Bordea, cunoscut pentru cariera sa impresionantă în comedie și televiziune, a dezvăluit recent lupta sa personală și evoluția sa după divorţ. În timp ce cariera sa profesională strălucește, viața personală a fost marcată de pierderea mamei și de despărţirea de fosta sa soție, Livia.

Cătălin Bordea, schimbare radicală după divorţ. În ciuda acestor provocări, artistul și-a păstrat onestitatea și a vorbit deschis despre defectele sale și modul în care a evoluat în ultimul timp. În cadrul unui show TV, Cătălin Bordea a recunoscut că este critic cu cei din jurul său, inclusiv cu colegii săi, și că uneori manifestă aroganță. El a remarcat că în trecut era „super de treabă”, dar simte că unele dintre persoanele din jurul său nu au noroc. Cu toate acestea, a subliniat că nu este rău gratuit și că, deși este critic cu oamenii, nu are intenția să rănească pe nimeni.

„Sunt arogant. Înainte eram super de treabă, dar ăștia n-au noroc. Să se echilibreze balanța, Cortea e un băiat extraordinar, ca în orice formație, Tavi e de treabă. Ca defecte sunt furios, sunt rău, critic oamenii cum se îmbracă. Nu sunt…mai critic colegii, dar nu-s rău gratuit”, a mărturisit Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

În ceea ce privește viața sa personală,  Cătălin Bordea a fost deschis despre mesajele ciudate pe care le-a primit după divorț, inclusiv unul de la bunica sa, care l-a numit „cel mai prost din familie”. Cu toate acestea, a abordat aceste situații cu umor și înțelegere, recunoscând că relația sa cu bunica sa este specială și că ea i-a fost mereu un sprijin.

Cel mai funny și cel mai neașteptat și ciudat, în același timp, a fost chiar față în față. De la bunică-mea, am și martori pentru asta. A zis bunică-mea „băi copile,m-am uitat la podcast-ul acela cu tine, am vorbit și cu mătușa din Japonia, cu fratele din Olanda și niște, niște frați, am făcut așa un sondaj cu niște rude îndepărtate de la Buimăceni, tu ești cel mai prost din familie. Jur pe ce am eu mai sfânt că așa a fost. Întreabă-l pe Cortea. Bă, am vorbit cu toții. Am luat-o și cu mama, pe străbunica că nu a cunoscut-o, dar nu a fost nimeni mai prost ca tine. Empatie zero”, a mai spus Cătălin Bordea, potrivit RomaniaTV.

Google New Urmareste-ne pe Google News

„Ziua porților deschise” pentru viitorii școlari în unitățile de învățământ din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *