„Ziua porților deschise” pentru viitorii școlari în unitățile de învățământ din județul Botoșani

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, în intervalul orar 10.00-16.00, în toate unitățile de învățământ cu nivel primar din județul Botoșani, se va desfășura „Ziua porților deschise” pentru viitorii școlari.

„Invităm copiii și părinții să viziteze spațiile dedicate activităților didactice specifice claselor pregătitoare și să discute cu personalul unităților de învățământ implicat în această activitate, astfel încât să fie siguri că alegerea făcută este cea mai potrivită.” a declarat Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general.

Pentru a facilita comunicarea dintre părinți și personalul didactic și pentru informarea corectă a familiilor privind oferta educațională, la această activitate vor participa directorii unităților de învățământ, cadrele didactice care predau la clasa pregătitoare, cadrele didactice care preiau clasa pregătitoare în anul școlar 2024-2025 și reprezentanți ai părinților.

Unitățile de învățământ de pe raza municipiului Botoșani, care au clase relocate în alte unități (Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani, Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani și Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani), au afișat pe site-urile oficiale locațiile unde vor desfășura activitatea mai sus menționată.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Asfalt turnat pe un sector de drum din județul Botoșani. Investiția, de aproximativ 24 de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *