Tractor de 100.000 de euro ars pe un câmp din Botoşani. Proprietarul este un cunoscut fermier

Tractorul care a ars, în cursul zilei de marţi, în timp ce efectua lucrări agricole pe un câmp din localitatea Mihai Viteazu din comuna Ungureni, ar valora aproximativ 100.000 de euro.

Vehiculul aparţine societăţii comerciale Alfa Bit SRL, firmă patronată de Nicu Temciuc, socrul prefectului de Botoşani, Sorin Cornilă.

Ştirea iniţială

Un tractor a luat foc în timp ce efectua lucrări agricole pe un câmp din localitatea Mihai Viteazu, comuna Ungureni. S-a întâmplat marți după-amiază. Șoferul, un bărbat de 57 de ani, a observat flăcările, a oprit utilajul și a încercat să le stingă. Nu a reușit și a sunat după ajutor.

„La caz s-au deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat faptul că utilajul ardea aproape în totalitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Șoferul a fost preluat de echipajul medical întrucât a suferit arsuri la o mână în timp ce încerca să stingă incendiul.

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Slujbă cu un sobor de preoți pentru Alex, polițistul din Botoșani rănit grav în accident. „Ne putem ruga pentru sănătatea și recuperarea lui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *