Botoșăneanul beat criță și fără permis de conducere, care a furat o mașină, a fost reținut de polițiști

Beat criță și fără permis de conducere, un botoșănean a furat o mașină și a ieșit la plimbare. Sâmbătă, puțin după miezul nopții, tânărul de 26 de ani a fost prins de polițiștii suceveni la Plopeni, în orașul Salcea. Un apel la 112 anunța că acesta a condus în stare de ebrietate o autoutilitară.

Polițiștii l-au găsit pe Daniel S., din  comuna Dimăcheni, județul Botoșani, care era aproape de autoutilitară. El a recunoscut că a condus mașina deși nu are permis de conducere.  S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava, unde a fost de acord să îi fie prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conform buletinului de analiză toxicologică emis de către Serviciul de Medicină Legală, el avea o alcoolemie de  2,34 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 2,21 g/l alcool pur în sânge (proba a 2-a).

Botoșăneanul a luat mașina de pe marginea drumului, din cartierul Burdujeni, unde a găsit-o cu portierele descuiate. În interior a găsit cheia de rezervă,  luat mașina și a condus-o  spre orașul Salcea, vrând să ajungă la Brăești. Și-a dat sema însă că a greșit drumul așa că a parcat-o și s-a dat jos.

El este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și furtul în scop de folosință. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

Polițistul din Botoșani, rănit grav într-un accident, are nevoie de sânge și de transferul la o clinică din Viena. „Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *