Antrenorul FC Botoșani, despre meciul cu UTA: Sper ca lipsa suporterilor să fie un dezavantaj pentru ei și noi să putem profita de acest lucru

Antrenorul principal al FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că meciul cu UTA Arad va fi unul dificil, însă speră ca lipsa suporterilor să fie un dezavantaj pentru această echipă.

Va fi un joc dificil, cu siguranță, pentru că UTA este o echipă extrem de puternică, mai ales pe teren propriu, Sper ca lipsa suporterilor să fie un dezavantaj pentru ei și noi să putem profita de acest lucru. Dar cel mai important lucru este ca noi, ca echipă, ca jucători, să fim concentrați, motivați și pregătiți 100% la ora jocului, pentru a face un joc consistent și a reuși a ne întoarce cu un rezultat pozitiv. (…) A fost o etapă bună, cel mai important este ca noi să strângem puncte, să câștigăm meciurile pe care le avem de jucat, iar apoi, normal, și prin jocul rezultatelor să ne putem atinge obiectivele”, a spus Bogdan Andone.

Potrivit lui Andone, George Miron nu va juca, acesta fiind accidentat. Partida dintre FC Botoșani- UTA Arad va avea loc vineri, 5 aprilie, ora 17.30, în runda 3 a play-out-ului SuperLigii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO Doi ofițeri și opt subofițeri de la Jandarmeria Botoșani au fost înaintați în grad de Ziua Jandarmeriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *