Ce a pățit un botoșănean care a ieșit cu tractorul la plimbare

Un botoșănean a ieșit cu tractorul la plimbare, dar a „uitat” că nu are permis de conducere. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, marți, 2 aprilie, pe drumul public, din comuna Todireni, un tractor, condus de un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Furt la o societate comercială din Botoșani. Un tânăr a fost reținut de polițiști

Un tânăr a fost reținut de polițiști după un furt la o societate comercială. Botoșăneanul de 30 de ani, din orașul Săveni, a fost reținut, marți, pentru 24 de ore pentru furt calificat. Polițiștii au făcut o percheziție la locuința acestuia, dar și în alte trei locații folosite de acesta.

„Din verificări, a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 30 spre 31 martie a.c., ar fi pătruns fără drept într-o societate comercială și ar fi sustras o sumă de bani și un televizor. Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuința tânărului și alte locații folosite de acesta, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Botoșăneanul a fost condus la sediul poliție, unde a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tractor de 100.000 de euro ars pe un câmp din Botoşani. Proprietarul este un cunoscut fermier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *