Bătaie cu cuțitele pe terasa unui bar dintr-o localitate din Botoșani. Agresorii, care sunt arestați, au fost trimiși în judecată

Doi bărbați din județul Botoșani sunt acuzați că ar fi încercat să omoare alte trei persoane pe terasa unui bar din localitatea Călărași. Cei doi ar fi pus în pericol viața altor trei persoane pe care le-ar fi atacat cu un cuțit și le-ar fi lovit cu pumnii și picioarele.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Marius Daniel Ilie, în vârstă de 31 de ani, și Eugen Lumaicu, în vârstă de 48 de ani, ambii din comuna Călărași, primul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă la omor calificat”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „lovire sau alte violențe”, iar al doilea cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la tentativă la omor calificat”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „lovire sau alte violențe”.

Potrivit procurorilor, pe 21 februarie 2024, în intervalul orar 19.20-19.35, în timp ce se aflau pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, Marius Daniel Ilie a lovit cu un cuțit, la nivelul feței și gâtului, pe alte trei persoane cu vârste între 15 și 45 de ani. În aceleași împrejurări, Marius Daniel Ilie a lovit la nivelul feței o patra persoană. În același timp, Eugen Lumaicu a lovit cu pumnii și picioarele persoanele vătămate înjunghiate și lovite de către celălalt inculpat. Aceste fapte au condus la tulburarea climatului de ordine și siguranță publică.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *