Ce a pățit Gigi Becali după declarațiile făcute la adresa femeii care a arbitrat meciul dintre FCSB şi FC Botoșani: Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizie?

Gigi Becali a fost suspendat șase luni după declarațiile pe care le-a făcut la adresa femeii care a arbitrat meciul dintre FCSB și FC Botoșani. De asemenea, omul de afaceri trebuie să plătească o amendă de 50 de mii de lei pentru declarațiile sexiste.

Meciul dintre FCSB și FC Botoșani, disputat pe data de 25 februarie și încheiat cu scorul de 3-2, a marcat prezența arbitrei Cristina Trandafir în camera VAR. Aceasta a venit cu decizia de a i se acorda cartonaș roșu lui Nana Antwi, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a sancționat dur pe Gigi Becali după un derapaj necontrolat la adresa arbitrei.

Concret, Becali a primit o suspendare de 6 luni de la desfășurarea oricăror activități legate de fotbal și trei amenzi, două a câte 10.000 de lei, plus una de 50.000 de lei (cea din urmă fiind cea care va trebui achitată).

Mai mult decât atât, clubul FCSB a fost amendat cu suma de 5.000 de lei. Becali a fost reclamat de secretarul general FRF Radu Vișan, la scurt timp după meciul FCSB – FC Botoșani.

De vină a fost femeia. Ea nu-și dă seama că nu are voie să intre peste un bărbat. Săracul arbitru a arbitrat bine și vine o femeie. Lăsați femeie la femeie și bărbat la bărbat.

Ați înnebunit cu totul? Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizie? Asta e lupta la jocuri pe care o arbitrează bărbații!”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a contestat în multe rânduri prezența femeilor în sport, iar patronul FCSB-ului a fost recent nemulțumit de faptul că arbitra Cristina Trandafir a fost în camera VAR la meciul cu FC Botoșani (3-2), potrivit Antena 3 CNN

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Accident într-o localitate din Botoșani. O mașină a intrat într-un contor de distribuție a gazelor naturale; circulația a fost oprită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *