FOTO Accident într-o localitate din Botoșani. O mașină a intrat într-un contor de distribuție a gazelor naturale; circulația a fost oprită

Pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină, marți după-amiază, în localitatea Broscăuți, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a avariat un contor de distribuție a gazelor naturale.

La caz a ajuns, în cel scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Deoarece se simțea miros puternic de gaz, pompieri au asigurat perimetrul și au evacuat șase persoane care locuiau în casele din zona respectivă. Și circulația pe stradă a fost oprită până când o echipă de muncitori a furnizorului de utilități a sistat alimentarea cu gaz.

Cele două persoane care se aflau în autoturism, în momentul producerii evenimentului, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

”Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic”, transmite ISU Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *