Drama prin care trecea Andreea, tânăra de 24 de ani, din Botoșani, care și-a pus capăt zilelor. Mama sa venise acasă din străinătate, în ziua fatidică

Foto: pixabay

Nenorocire în Postul Paștelui, într-o comună din județul Botoșani, unde o fată de 24 de ani și-a pus capăt zilelor. Aceasta a recurs la gestul șocant duminică, spânzurându-se într-o anexă a gospodăriei. Tragedia s-a produs la Vorniceni.

Andreea trecea printr-o adevărată dramă, luptându-se de mai mult timp cu depresia. Dintotdeauna a fost o fată liniștită, calmă, dar în ultima vreme era extrem de retrasă, spun cunoscuții acesteia.

„De multe ori mergea pe stradă fără să vorbească cu nimeni din comună. Era foarte retrasă. Nici cu mine nu vorbea deși ne știam de când era mică”, ne-a spus o localnică.

Sperând să poată face ceva să-și salveze fiica din depresie, mama a venit acasă din străinătate, dar în aceeași zi fata și-a pus capăt zilelor.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, constatându-se decesul.

De asemenea, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Polițistul din Botoșani, rănit grav într-un accident, are nevoie de sânge și de transferul la o clinică din Viena. „Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *