Cum va fi vremea în primele două săptămâni din luna aprilie. Anunțul făcut, astăzi, de meteorologi

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor, valabilă până pe 14 aprilie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, din data de 2 aprilie, vremea se va răci comparativ cu intervalul anterior, totuși valorile termice se vor situa ușor peste normele perioadei până în 5 aprilie, cu maxime de 19…23 de grade, mediat regional.

Apoi vremea va deveni deosebit de caldă pentru prima decadă a acestei luni, astfel că între 6 și 10 aprilie se vor atinge valori în medie de 23…26 de grade. O ușoară răcorire va fi posibilă spre finalul celei de a doua săptămâni. Temperaturile minime se vor situa peste cele specifice primei jumătăți a lunii aprilie, astfel că se vor înregistra în general între 6 și 11 grade.

Regimul pluviometric va fi deficitar în mare parte a intervalului, ploi slabe urmând a se semnala pe suprafețe restrânse, îndeosebi în nordul regiunii. Probabilitatea pentru ploi mai frecvente va crește doar în ultimele zile ale perioadei de referință.

FOTO & VIDEO! Amplă acțiune a polițiștilor rutieri botoșăneni, astăzi, pe drumurile din județ. Zeci de mașini verificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *