Valeriu Iftime știe cum se poate salva FC Botoșani de la retrogradare: ”Nu răsuflu mai ușor”

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani s-a apropiat la doar trei puncte de salvarea de la retrogradare, după victoria cu 2-1 cu Poli Iași, iar finanțatorul Valeriu Iftime și-a făcut calculele.

Patronul moldovenilor este de părere că dacă echipa sa câștigă toate cele trei meciuri rămase de disputat acasă, dar și unul în deplasare, atunci va ajunge cel puțin să dispute barajul.  ”Nu răsuflu mai ușor, e la fel de complicat în continuare. A fost un meci interesant ieri, am jucat bine, am dat două goluri frumoase. Se spune că suntem în zona asta de ce ne așteptăm noi.

Mă aștept ca acasă, încă trei meciuri cu echipe ca și noi, disperate, Craiova, Dinamo, Voluntari… dacă vom câștiga aceste trei meciuri și unul în deplasare, cred că am putea ajunge la baraj, ceva de genul.

Depinde și de jocul rezultatelor. Încă suntem foarte, foarte preocupați. Am revenit de la 1-0 acasă cu Iași, care nu e o echipă slabă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro. 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Bogdan Andone: ”Jucătorii au arătat caracter și personalitate!”

La finalul meciului, Bogdan Andone a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. Antrenorul speră ca jocul rezultatelor să fie de partea echipei sale în această etapă de play-out.

”Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost în număr mare alături de noi. Au împins echipa din spate. Vreau să îi felicit pe jucători pentru cum au abordat echipa. Am făcut o partidă bună spre foarte bună.

Au dat dovadă de mare caracter și personalitate. Merită felicitați din drum. Nu e simplu să joci în situația și în poziția în care suntem noi. Eu zic că echipa a făcut partide bune. Ne-a lipsit rezultatul. Nu e ușor să fii egalat sau învins în prelungiri.

Eu știu cât muncesc și cât de dificil e. Mai sunt de jucat meciuri din etapă. E clar că avem nevoie și de jocul rezultatelor. Sper să avem șansă din punctul ăsta de vedere. Trebuie să arătăm ca astăzi în fiecare meci”, a declarat Bogdan Andone, potrivit Digisport

Poștașii din județul Botoșani, în grevă generală, de mâine. Liderul poștașilor: Din toate problemele acestea vor avea de suferit săracii pensionari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *