Poștașii din județul Botoșani, în grevă generală, de mâine. Liderul poștașilor: Din toate problemele acestea vor avea de suferit săracii pensionari

Angajații Poștei Române intră în grevă generală, de luni, după ce, în urma negocierilor, au primit la salariu mai puțin de jumătate decât au cerut.

La Botoșani, este vorba de peste 300 de salariați care au semnat pentru această formă de protest.

Au eșuat negocierile. S-a solicitat 400 lei net pentru fiecare salariat. Salariații se prezintă la serviciu, iar cei care intră în grevă vor sta la birou și nu lucrează.  Din toate problemele acestea vor avea de suferit săracii pensionari, a declarat Constantin Ispir, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, filiala Botoșani.

Acesta spune că, din nou, salariații din Poștă au primit amenințări din partea conducerii să nu intre în grevă, așa cum sd-a întâmplat și la greva de avertisment.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O nouă finanțare obținută de Consiliul Județean Botoșani pentru microbuze școlare hibrid

One thought on “Poștașii din județul Botoșani, în grevă generală, de mâine. Liderul poștașilor: Din toate problemele acestea vor avea de suferit săracii pensionari

  1. Probabil au si ei „cutitu”la os.
    AU tot dreptul sa ceara , in conditiile in care au salarii mici.
    Pensionarii oricum isi vor primi pensiile daca nu exact pe 1 apr, dar pensiile nu se vor pierde, si dupa 10 zile se vor achita.
    Pacat ca nici Guvernu nu s-a implicat.
    Daca nu primim pensiile la timp mai degraba e guvernu de vina. (guvernu sau PNL sau PSD)
    Votati AUR, VOTATI Calinescu,
    Votati…orice altceva….pe Nina Plaur, orice, e mai bun…decat ce avem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *