El este poliţistul din Botoşani rănit grav în urma accidentului de la Flămânzi

Foto captura Observator

Poliţistul din Botoşani rănit grav în urma accidentului înregistrat vineri la Flămânzi se numeşte Alexandru Răţoi şi are 24 de ani. El este agent la Poliţia oraşului Flămânzi, fiind angajat în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani după ce în 2022 a absolvit Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina.

Botoşăneanul a ajuns la spital vineri seară, după ce a fost lovit de o mașină în timpul serviciului. Potrivit Poliţiei, el a fost lovit accidental de o mașină în timp ce se afla pe partea carosabilă.

Polițistul executa activități specifice de circulație rutieră și în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto care l-a acroșat pe agent.

Polițistul purta uniformă cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *