Accident la Botoșani! Polițist lovit de o mașină în timpul serviciului. A ajuns la spital

Un polițist rutier a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timpul serviciului. Astăzi, în jurul orei 19:20, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist, de 24 de ani, din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, a fost lovit accidental de o mașină în timp ce se afla pe partea carosabilă.

Polițistul executa activități specifice de circulație rutieră și în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto care l-a acroșat pe agent.

Polițistul purta uniformă cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO PNL Botoșani și-a anunțat candidații la primăriile din județ. Valeriu Iftime: Cu siguranță am o echipă foarte bună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *