FOTO & VIDEO PNL Botoșani și-a anunțat candidații la primăriile din județ. Valeriu Iftime: Cu siguranță am o echipă foarte bună

PNL Botoșani și-a anunțat, astăzi, candidații la primăriile din județ. Președintele interimar al Organizației Județene a PNL Botoșani, Valeriu Iftime, s-a declarat încrezător în echipa cu care va merge la alegerile din iunie.

El a declarat că mai mult de 70% dintre candidații PNL sunt oameni de afaceri și fermieri.

Cu siguranță am o echipă foarte bună, o echipă cu care vom face cu siguranță un rezultat peste așteptările multora din județul nostru și pentru asta le mulțumesc public celor care au acceptat și care au venit alături de mine. Nu a fost o muncă foarte simplă să facem o echipă, o echipă de oameni care are ceva de spus. Mai mult de 70% sunt fermieri, oameni de afaceri. Din cei pe care i-am adus acum, cred că doi sau trei sunt funcționari, dar asta nu înseamnă că un funcționar nu poate fi un  foarte bun primar. Am ales, am căutat și am vrut să am cea mai bună probitate morală celor care sunt astăzi cu noi și pentru asta vă promit că după 9 iunie, vom avea o echipă de primari și un nou președinte la Consiliul Județean care cu siguranță poate face niște schimbări (…) Trebuie să simțim cu toții că o administrație liberală are ceea ce județul nostru are nevoie: pentru că avem nevoie de locuri de muncă, pentru că avem nevoie de mici întreprinzători, pentru că avem nevoie de competențe în domeniul rețelelor de apă sau a master planului pentru apă, gaz și alte lucruri pe care le știți foarte bine”, a declarat Valeriu Iftime.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *