Evenimente religioase, astăzi și în zilele următoare, în mai multe biserici din Botoșani

turla biserica, stiri, botosani, cruceMai multe evenimente religioase vor avea loc în zilele următoare în mai multe parohii din județul Botoșani. Astăzi. Parohia „Izvorul Tămăduirii” – Coșula din Protopopiatul Botoșani organizează la biserica parohială conferința cu titlul Sacralitatea vieții. Evenimentul va începe de la ora 18.00 şi se doreşte un moment de informare și de promovare a valorilor vieții.

Biserica Parohiei Agafton din Protopopiatul Botoșani va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfinţii Apostoli Petru și Pavel” Curtești, în cadrul căreia preotul Daniel Voroneanu va susține conferința cu tema: Rugăciune către Maica Domnului la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.

Luni, 1 aprilie, Biserica Parohiei Mogoşeşti-Siret din Protopopiatul Pașcani va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 3 – Sfânta Maria, în cadrul căreia preotul Nicolae Bălăceanu va susține conferința cu tema: Unitatea între preoți, izvor de putere și comuniune.

Joi, 4 aprilie, Parohia Sarafinești din Protopopiatul Botoșani va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Înălțarea Domnului” Vlădeni, în cadrul căreia preotul Cristian Știuler va susține conferința cu tema: Sfântul Maslu în viața creștinilor.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO “L-am văzut foarte târziu”. Tânăr polițist în comă, după ce a fost lovit în plin cu un Audi, pe un drum din Botoşani. Agentul oprise un alt şofer pentru control

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *