FOTO „L-am văzut foarte târziu”. Tânăr polițist în comă, după ce a fost lovit în plin cu un Audi, pe un drum din Botoşani. Agentul oprise un alt şofer pentru control

 

Foto captura Observator

Un tânăr poliţist, din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, a trecut pe lângă moarte. La propriu! Agentul de la Serviciul Rutier, în vârstă de 24 de ani, se află în stare critică la spital, după ce a fost lovit în plin de un şofer, chiar în timp ce se afla la datorie. Deşi poliţistul era echipat cu vestă reflectorizantă, şoferul susţine contrariul, potrivit Observator.

Poliţistul rănit a fost găsit de medicii în stare gravă şi transportat la spitalul de urgenţă din Botoşani.

Guraliuc Ramona, medicul primar şef UPU: Pacientul a fost adus la serviciul de urgenţă în stare foarte gravă, o comă Glasgow 3, politraumatism. Pacientul a fost stabilizat, intubat, ventilat mecanic. S-a efectuat computer tomograf.

Cum starea poliţistului era gravă, medicii botăşăneni au decis să-l transfere la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un elicopter SMURD.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Filmul accidentului din Flămânzi

Foto captura observatior

Accidentul teribil s-a petrecut pe o stradă aglomerată din localitatea Flămânzi, unde poliţistul oprise o maşină pentru control. Iar, în acel moment, din spate, a fost lovit cu putere de o maşină care circula pe acelaşi sens.

Şoferul vinovat: L-am văzut foarte târziu…Am mers regulamentar în localitate, când s-a terminat localitatea, am dat semnalizare să plec, să depăşesc…Deodată îl văd în faţa mea. Eu am bănuit că vrea să mă oprească pe mine, cred, nu ştiu…

Şoferul susţine şi că poliţistul nu era echipat corespunzător

Reporter: Dar nu avea vestă reflectorizantă?

Şoferul vinovat: Nu, nu avea nimic, asta e, că dacă avea vestă de la rutieră era ceva…Doar o lanternă avea în mână.

Colegii agentului infirmă însă declaraţia şoferului, cercetat acum penal.

Delia Nenișcu, IPJ Botoşani: Colegul nostru purta uniformă cu elemente reflectorizante, specifică poliţiei rutiere. În acest moment sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, noteaza Observator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *