FOTO PNL va merge pe mâna unui tânăr la Primăria Dorohoi. Vezi lista candidaților la primăriile din județ!

PNL va merge pe mâna unui tânăr la Primăria Dorohoi, care nu a mai făcut politică până acum. Este vorba de Alexandru Dumitriu care este de profesie farmacist.

“Sunt unul din nou veniții în politică, cu elanul de rigoare. Sunt recunoscător pentru șansa care mi s-a dat și vreau să pun umărul la această reorganizare a partidului, de schimbare a partidului. Cu siguranță nu va fi ușor, dar mergem cu încredere și ne bazăm pe echipa din spate precum și pe integritate personală, eu lucrând într-un domeniu, sunt farmacist manager, avem și o clinică de stomatologie, și fiind mereu lângă persoane, lângă pacienți, tind să am încredere în latura asta”, a declarat Alexandru Dumitriu.

La Primăria Săveni candidează Martiniuc Liviu, om de afaceri, la Flămânzi- Dan Oloeriu, la Bucecea-Hârtie Ovidiu, la Ștefănești- Florin Buțura, iar la Darabani, Mihai Alin Gîrbaci. După cum se știe deja, la Primăria municipiului Botoșani candidează Cătălin Flutur.

Președintele interimar al PNL Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că mai sunt în jur de cinci comune unde urmează să mai fie desemnați candidați.

“Mai sunt patru-cinci comune în care sunt mici cercetări, facem niște sondaje de opinie. Sunt comune în care liberalismul a dispărut. Dacă un domn sau o doamnă încearcă să facă o echipă, a doua zi îi amenință că îi ia pășunea, că îi taie lumina la crâșmă. Am un exemplu clar la Vf. Câmpului. O doamnă deputat poartă niște discuții cu un membru liberal, în echipa actualului candidat la primărie, cu niște subiecte care sunt greu de reprodus”, a spus Iftime, care a cerut decență din partea tuturor celor care fac politică la Botoșani.

Nu este o luptă la baionetă. Noi nu tăiem nici beregate, nici nu ne luăm la trântă. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să fim mai civilizați. Cer o anumită decență la toți cei care fac politică în Botoșani, altfel nu o să facem nimic”, a adăugat Valeriu Iftime.

Reprezentanții PNL au ținut să precizeze că în ultimele două săptămâni, nu mai puțin de 34 de adeziuni au fost depuse la partid numai de antreprenori. Vezi aici candidati pnl (1)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *