Singurul candidat înscris la concursul de manager la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, respins la selecția dosarelor

Singurul candidat care s-a înscris la concursul de manager la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a fost respins la selecția dosarelor.

Comisia de concurs a făcut public rezultatul, iar motivul pentru care a fost respins dosarul a fost : ”lipsă copia certificată pentru conformitate a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ acreditată, potrivit legii”.

La concursul pentru manager s-a înscris o femeie, care lucrează în mediul privat. Cel mai probabil, funcția va fi scoasă din nou la concurs. Actualmente postul este ocupat interimar de economistul Corneliu Mihai.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *