Elevii de la Școala 12 Botoșani, împrăștiați în trei unități de învățământ pe perioada lucrărilor de reabilitare a clădirii

Elevii de la Școala 12 Botoșani vor face cursuri în nu mai puțin de trei unități de învățământ, pe perioada lucrărilor de reabilitare a clădirii.

Astfel, cinci săli de clasă de la Liceul ”Alexandru cel Bun” Botoșani ar urma să fie date în folosință Școlii 12 Botoșani, alte opt săli de clasă de la Școala Nr.16 ”Sf.Maria” Botoșani și 13 săli de clasă de la Școala 17 Botoșani. Folosința gratuită a sălilor de clasă către Școala 12 Botoșani este condiționată de obținerea acordului consiliilor de administrație din cele trei unități de învățământ, precum și a acordului Inspectoratului Școlar Județean.

Reprezentanții Școlii 12 Botoșani au motivat, în solicitarea lor, că 610 elevi învață în această școală iar clădirile administrate nu pot găzdui elevii pe durata lucrărilor de renovare energetică derulate în cadrul proiectului. Proiectul privind darea în folosință gratuită a celor 26 de săli de clasă către Școala 12 Botoșani va fi pus spre aprobare în ședința Consiliului Local de astăzi, 28 martie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *