Blocul alimentar de la Spitalul Județean ”Mavromati” intră în reabilitare. Mâncarea bolnavilor, gătită la Maternitate și Pediatrie

bucatarie spitalRenovarea și modernizarea clădirii în care funcționează blocul alimentar, magazia de alimente și spălătoria Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani începe, de săptămâna viitoare.

Managerul interimar al Spitalului Județean Botoșani, Corneliu Mihai, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că bucătăria și spălătoria spitalului vor intra în reabilitare și că urmează ca vineri să fie predat amplasamentul constructorului. Lucrările se vor derula  pe parcursul unui an, timp în care mâncarea pentru pacienții de la Mavromati-Marchian și secțiile Psihiatrie și Boli Infecțioase se va pregăti la bucătăria Maternității, dar și a Secției Pediatrie.

Poimâine trebuie să predăm amplasamentul aici, la bucătorie și spălătorie, Ne mutăm la Maternitate, acolo s-au făcut lucrări de igienizare, reparații, inclusiv la instalațiile termice la demisol. Bucătăria de acolo va deservi Maternitatea, Marchian, Psihiatrie și Boli Infecțioase. A trebuit să facem proceduri, reguli, cum se transportă mâncarea, orar, pentru a respecta siguranța alimentară”, a declarat Corneliu Mihai

Mâncarea va fi făcută pentru 750-800 de pacienți, pe zi, de la toate secțiile spitalului.

De asemenea, activitatea de la spălătorie va fi preluată de către spălătoria de la Secția Psihiatrie a spitalului. Blocul alimentar al Spitalului Județean va fi reabilitat cu 9 milioane lei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Taxă de internare, anulată de noul manager al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani: Cu 2 lei nu mă îmbogățesc eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *