FOTO Managerul Spitalului Județean ”Mavromati”, Corneliu Mihai: Am venit în acest spital nu pentru a face carieră, am venit să pun umărul ca acest spital să iasă din acest impas

Managerul Spitalului Județean ”Mavromati”, Corneliu Mihai, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu a venit la comducerea spitalului să facă carieră, ci ca să scoată unitatea spitalicească din impas.

Personalul este debusolat. Eu am venit aici să le dau un impuls, să-i ajut, să le dau încredere să-și facă activitatea, în așa fel încât pacienții să nu sufere. Am venit în acest spital nu pentru a face carieră, am venit să pun umărul ca acest spital să iasă din acest impas. Este o perioadă grea și de asta îi rog pe toți colegii de la nivelul spitalului să formăm o echipă în această perioadă, să scoatem spitalul din acest impas. Nu este ușor, dar toți trebuie să pune umărul la așa ceva, de la infirmier la manager, să facem o echipă”, a declarat Corneliu Mihai.

Acesta a spus cum a văzut el din afară evenimentele care au avut loc la Spitalul ”Mavromati” în ultimul an.

Ca cetățean din afara spitalului, m-a durat și mă doare ce am văzut. De asta am și venit la acest spital, știți care este starea mea de sănătate, nu-mi permiteam să vin, dar am spus că vin să pun umărul, ca să salvez acest spital. Și rudele mele au nevoie de acest spital, și ale dvs și îi lăsăm așa? Cu o cădere de un an de zile, în 10 ani un astfel de spital nu se mai ridică la un anumit nivel”, a adăugat Mihai.

Corneliu Mihai a mai fost la conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” in urmă cu șase ani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *