Elevii de la Școala 11 Botoșani vor fi mutați într-o altă unitate de învățământ, pe perioada derulării lucrărilor de renovare energetică a clădirii

Elevii Școlii 11 Botoșani vor fi mutați, pe perioada derulării lucrărilor de renovare energetică a clădirii, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Botoșani.

Conducerea Școlii 11 Botoșani a cerut acordul de principiu pentru relocarea a 26 de clase, 13 de învățământ primar și 13 de învățământ gimnazial, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Botoșani pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ, întrucât nu dispune de spațiu pentru desfășurarea orelor.

Drept urmare, în ședința de Consiliu Local din 28 martie se va decide darea în folosință gratuită către Școala Gimnazială nr. 11 a unui număr de 26 de clase, începând cu 1 aprilie.

Potrivit raportului de specialitate, ”Școala 11 Botoșani însumează un număr de aproximativ 637 elevi iar clădirile administrate nu pot găzdui elevii pe durata lucrărilor de renovare energetică derulate în cadrul proiectului”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *